Ideal csapat

Többéves könyvelő irodai tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy saját vállalkozásba kezdünk, és megmutatjuk, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Szeretnénk:

  • minőségi, egyedülálló, és a legjobb ár-érték arányú könyvelői szolgáltatást kínálni neked
  • odafigyelni a kéréseidre, észrevételeidre, problémáidra és azokra a lehető legjobb megoldást megtalálni
  • segíteni az optimális cégforma kiválasztásában, és a kezdeti lépésekben, ha a cégalapítás előtt állsz
  • érthetően kommunikálni, és nem érthetetlen könyvelőnyelven beszélni hozzád
  • a lehető legkényelmesebb szolgáltatást nyújtani a piacon, a drága idődet nem rabolva
  • mindezek mellett folyamatosan informálni téged az aktualitásokról, ha kell, rendelkezésre állni
  • tudatosan fejlődni, az új ismereteinket a Te és a vállalkozásod javára fordítani

Ismerj meg minket, mi is szeretnénk megismerni a céged problémáit.

BIBalázs Ibolya – Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, közgazdász

Főiskolai tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a számvitellel, minek hatására úgy döntöttem, hogy a könyvelést választom hivatásomul. A főiskolával párhuzamosan elkezdtem egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot, majd a főiskola utolsó évében sikeresen el is végeztem azt. A képesítéssel a zsebemben a főiskola mellett azonnal munkába is álltam egy könyvelőirodánál, ahol kis- és közepes méretű vállalkozások teljeskörű könyvelését láttam el. A munkával párhuzamosan megszereztem közgazdász diplomámat, majd felvételt nyertem a Budapesti Gazdasági Főiskola számvitel szakirányú mesterképzésére. Öt év irodai munka után úgy éreztem eljött az idő egy kis változásra, minek eredményeként 2012 szeptemberében megszületett kislányom- Kamilla és Bernadettel megalapítottuk könyvelő vállalkozásunkat. Szaktudásom bővítése céljából 2013-ban Bér- és Tb szakelőadó képesítést szereztem. Fontosnak tartom ismereteink folyamatos naprakészen tartását, tudásunk fejlesztését annak érdekében, hogy ügyfeleinket magas színvonalon képviseljük. Célom, hogy fiatalos, friss lendülettel a vállatokról a legtöbb gondot, terhet levéve segítsük ügyfeleinket sikereik megvalósításában.

ibolya@idealbalance.hu

SZJBSzenes-Jenei Bernadett – könyvelő, bérszámfejtő

A könyvelés elméleti alapjait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán tanultam meg pénzügy és számvitel szakon. Még a főiskolai évek alatt helyezkedtem el egy könyvelő irodánál gyakornokként, ahol elméleti tudásomat a gyakorlatba is áthelyezhettem. Később Junior Könyvelő pozícióba léptem, ahol 20+ különböző tevékenységű és méretű cég könyvelését láttam el. A könyvelőirodai évek után úgy döntöttem, a kis cégek könyvelésén túl szeretnék nagyobbak könyvelésébe is belelátni, új feladatokkal ismerkedni. Egy nagyvállalathoz kerültem, ahol 3 leányvállalat teljeskörű könyvelését láttam el, melyek könyvvizsgálatra is kötelezettek voltak. Eközben Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakelőadó képzést szereztem, amit munkám során is hasznosítottam, 40 ember bérszámfejtését láttam el. Célom, hogy olyan könyvelési szolgáltatást nyújtsak ügyfeleinknek, ahol az elvárt elégedettségen felül a lehető legkevésbé raboljuk a cégvezetők drága idejét, de ennek ellenére egy közvetlen, bizalmas kapcsolatot alakítsunk ki, és mindig rendelkezésre álljunk, ha az szükséges.

bernadett@idealbalance.hu