Kismama tanácsadás

Családot tervezel? Tudod, hogy milyen juttatásokra számíthatsz gyerekvállalás során? Ugye nem akarsz lemaradni egyikről sem?

Tudod, hogy milyen hivatali ügyeket kell elintézned? Ugye Te sem szeretnél ezekkel a kisgyermekeddel a kezedben bajlódni?

Szívesebben töltenéd az első napokat bensőségesen, együtt a babátokkal, ahelyett, hogy hivatali sorbanállással múlatnád az időt?

Ajánlatunk: tervezhető anyagi háttér a gyermekvállalás során!

 

Azoknak a kismamáknak, és leendő kismamáknak, anyukáknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik akár kezdőként érdeklődnek, akár már egy nagyobb gyermek révén korábbi tapasztalattal rendelkeznek, azonban a folyamatosan változó törvények miatt egy új babavállalás alkalmával nem ismerik a legfrissebb szabályokat a különböző ellátások igénybevételére.

Szakmai és személyes tapasztalataink felhasználásával személyre szabottan nyújtunk tanácsadást, segítünk a gyakorlatban. Bár a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, a kismamák személyenként más és más elbírálás alá esnek, hiszen van aki tanulóként, munkaviszonyban, egyéni vagy társas vállalkozása mellett, esetleg munkanélküliként vállal gyermeket,

Személyes tanácsadás keretében felvázoljuk a kismama helyzete alapján fennálló lehetőségeket.

A biztosítási adatok alapján elkészítünk egy kimutatást, mely tartalmazza a gyermek révén várható juttatások, támogatások, segélyek folyóstási időtartamát, azok pontos összegét a gyermek 3 éves koráig, sőt, ha a helyzet úgy kívánja (pl. egy kistestvér tervezése esetén) akár tovább is.

A legtöbb juttatás nem jár automatikusan, igénylést kell benyújtani rá a kismama és a születendő, vagy már megszületett gyermek adataival, az anya korábbi biztostási, jövedelmi adataival.

Vállaljuk ezen igénylőlapok kitöltését a megfelelő dokumentumok csatolásával, valamint beküldésével az illetékes szerv felé.

Tanácsadásaink fiatalos, családias környezetben és hangulatban zajlanak, ahol igyekszünk a szakmai dolgok mellett, személyese átélt tapasztalataink alapján segíteni a kismamát a kötelező vizsgálatok rendjéről, a pocakban töltött 9 hónap és a babakor legfontosabb teendőiről, aggodalmakról, élethelyzetek lehetséges kezeléséről.

Választhatsz a neked legmegfelelőbb csomagajánlataink közül:

Ügyintézés
4.900 Ft / db
Szükséges juttatások, iratok igénylése, teljeskörű ügyintézés
A csomag
4.900 Ft
1-1,5 órás személyes tanácsadás, helyzetelemzés
B csomag
9.900 Ft
A csomag + várható jutattások kimutatása, dokumentálása
C csomag
29.900 Ft
Mindent tartalmazó, teljeskörű kismama - baba ügyintézés

Ügyintézés

Az egyes juttatások, iratok igénylésének elkészítését foglalaja magában.

Ide tartozik a:

  • TGYÁS (Terhességi gyermekágyi segély, az első 6 hónapban adható juttatás*)
  • GYED (Gyermekgodozási díj, a 7. és 24. hónap közötti időszakra adható juttatás*)
  • GYES (Gyermekgondozási segély, 0-36 hónapig adható juttatás*)
  • anyasági támogatás (egyszeri támogatás a gyerek születésekor)
  • családi pótlék

Az ár juttatásonként, iratonként értendő. A szükséges dokumentumok átadása után kitöltjük az igénylés formanyomtatványát, a csatolandó dokumentumokat fénymásoljuk, a  benyújtandó nyilatkozatokat kitöltjük, kismamával hitelesíttetjük, majd azzal együtt beküldjük az illetékes hatóság felé. Ezután már csak várni kell a határozatot az igénylés elfogadásáról, és a folyósításról.

A csomag

A személyes találkozó elsősorban arról szól, hogy a kismama, anyuka felvázolja helyzetét, elmondja a korábbi években milyen biztosítási jogviszonyban dolgozott, folyamatos volt-e a biztosítása, volt-e valami ami miatt megszakadt a folyamatos biztosítás, esetleg részesült-e valamilyen társadalombiztosítási illetve szociális ellátásban.

Ennek megfelelően felvázoljuk mik a lehetőségei, milyen juttatásokra lehet jogosult.

A találkozó helyszíne egy kellemes kávézó, mely a nap bármely szakaszában nyugalmas környezetet biztosít a beszélgetésre. A helyszín szabadon választható, igyekszünk ügyfelünk kényelmét szolgálni azzal, hogy a neki legközelebb eső, legmegfelelőbb helyszínen találkozunk.

B csomag

Ez a csomag magában foglalja az A csomagban ismertetett személyes találkozót, azonban azon túlmenően, a rendelkezésre bocsátott iratok alapján 1-2 napon belül elkészítjük a kismama, anyuka várható juttatásainak tervét az aktuális vonatkozó jogszabályok alapján.

Amennyiben több lehetőség van, azt igyekszünk mindet felvázolni, kiszámoljuk mikor érdemes már a szülés előtt elkezdeni a TGYÁS-t, illetve mennyi jövedelemre számíthat a kismama, ha terhessége korai szakaszában táppénzre megy, például egy esetleges veszélyeztetett terhesség miatt.

C csomag

Ezzel a csomaggal egy teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a szülés előtti és a kezdeti napokra. Tartalmazza a személyes tanácsadást, a juttatások kalkulációját, valamint a baba születésekor esedékes juttatások, iratok igénylését.

Ezek a TGYÁS, anyasági támogatás, családi pótlék, születési anyakönyvi kivonat, lakcím kártya, TAJ kártya.

Ha nem igényled a teljes csomagot, de kettő, vagy több juttatás, igazolvány igénylését kéred, a végösszegből 15% kedvezményt biztosítunk.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal:

Ibolya és Bernadett